BThemes

sâmbătă, 12 martie 2011

Cutremur şi în gaming: Shogun 2, război total începând din 15 martie

Posted by Unknown On 3/12/2011 06:47:00 p.m. No comments

    Cel mai recent produs al seriei TOTAL WAR se întoarce, în materie de conţinut, la teritoriul în care a debutat: Japonia medievală.
  Puteti viziona un trailer si juca demo-ul(gratuit) la adresa: http://www.totalwar.com/shogun2#

    Merită văzut şi merită testat pentru că este anunţat ca perla seriei şi cel mai tacticizat joc Real Time Strategy (RTS) fabricat până acum.
    Cu 6 episoade în spate, toate de succes, TOTAL WAR: SHOGUN 2 soseşte pe rafturi foarte lăudat, foarte anticipat. Se spune despre el că are un multiplayer strălucitor. Se mai spune despre el că rămâne la fel de captivant de jucat în ambele moduri, pe hartă sau în detaliu, pe teren, bătălie de bătălie.
   Pentru cine nu-l cunoaşte încă, TOTAL WAR vine cu bătălii istorice, recreate din punct de vedere strategic cu mare acurateţe, în decursul cărora poţi controla atât contextul general cât şi fiecare unitate a armatei în parte. Acţiunea jocului este plasată, din nou, în vechea Japonie, într-una din perioadele cele mai agitate din istoria acestei ţări, secolul XVI. Jucătorul are sub comanda sa armata, flota şi asasinii. Scopul final este să controlezi tot teritoriul sau să domini decisiv toată zona. Bătăliile se dau între armate care pot ajunge şi la 60000 de soldaţi, ceea ce, din punct de vedere vizual este un regal.
    Şi, pentru că jocul a fost acuzat că nu are personalitate, Creative Assembly (creatorii jocului) au decis să introducă unităţi-erou. Figuri mitologice, bazate pe personaje care au existat în realitatea istorică, luptă alături de trupele tale, folosindu-şi puterile speciale. Dacă mai punem la socoteală şi că aceste personaje evoluează, cresc în experienţă şi devin din ce în ce mai puternice, avem în faţă un titlu pe care inclusiv computerandvideogames.com îl recomandă foarte călduros.
   În ce ne priveşte, suntem deja aşezaţi, cuminţi la coada. Online, desigur, pentru că va fi disponibil în sistemul Steam.

0 comments:

Trimiteți un comentariu