BThemes

luni, 7 martie 2011

Due Date[.3GP]

Posted by Unknown On 3/07/2011 03:24:00 p.m. No comments

      Sub semnătura regizorului Todd Phillips, “Sorocul” ni-i prezintă pe Robert Downey Jr. şi pe Zach Galifianakis  în rolurile a doi ghinionişti, care sunt forţaţi de împrejurări să pornească împreună într-o călătorie care se dovedeşte a fi pe cât de scandaloasă, pe atât de memorabilă.



Downey interpretează rolul lui Peter Highman, un bărbat care aşteaptă să devină în curând tată, pentru prima oară.  Pe când se grăbeşte să prindă avionul din Atlanta spre Los Angeles, pentru a fi alături de soţia sa la naştere, intenţiile lui lăudabile se duc de râpă din cauza unei întâlniri nefaste cu Ethan Tremblay (Galifianakis), un actor în devenire şi un adevărat magnet pentru dezastre.
Această combinaţie ghinionistă face ca cei doi să fie aruncaţi din avion şi trecuţi pe lista neagră pentru orice alt zbor, iar bagajele lui Peter, portofelul şi documentele sale de identitate să rămână în avionul care tocmai îşi ia zborul de pe pistă.
Rămas fără alternative, Peter este obligat să accepte oferta lui Ethan de a porni împreună, într-o cursă ce-i va purta prin toată America, distrugând pe drum mai multe maşini, numeroase prietenii şi ultima fărâmă de răbdare a lui Peter.
  
    Comedia “Sorocul” ni-i mai prezintă pe Michelle Monaghan (“Made of Honor”), Juliette Lewis (“The Switch”) şi laureatul Academiei, Jamie Foxx (“Ray”).
    Sub bagheta regizorală a lui Todd Phillips (“The Hangover”), filmul este produs de Phillips şi Dan Goldberg (“The Hangover,” “Old School”), după un scenariu de Alan R. Cohen & Alan Freedland şi Adam Sztykiel & Todd Phillips, şi o poveste de Alan R. Cohen & Alan Freedland.  Thomas Tull, Susan Downey şi Scott Budnick sunt producătorii executivi.     
    “Sorocul” îl readuce pe Phillips într-o relaţie de colaborare cu fosta echipă a filmului “The Hangover,” din rândurile căreia fac parte directorul de imagine Lawrence Sher, scenograful Bill Brzeski, editorul Debra Neil-Fisher, compozitorul Christophe Beck şi designer-ul de  costume Louise Mingenbach.
    Warner Bros. Pictures prezintă, în asociere cu Legendary Pictures, o producţie Green Hat Films, filmul“Sorocul”,  în regia lui Todd Phillips, care va fi distribuit de Warner Bros. Pictures, o companie aparţinând Warner Bros. Entertainment Company.



0 comments:

Trimiteți un comentariu