BThemes

luni, 14 martie 2011

Google atenteaza la succesul Facebook cu reteaua sociala Google Circles

Posted by Unknown On 3/14/2011 10:45:00 p.m. No comments

    In vara anului trecut aparea zvonul potrivit caruia Google urmeaza sa lanseze un nou serviciu care se va numi "Google Me" si care va avea statutul unei retele sociale. Astazi, speculatiile par sa se adevereasca, insa sub forma unui produs denumit Google Circles, care urmeaza sa fie dezvaluit in cadrul conferintei Google I/O, programata pentru luna mai.
   Se pare ca Google Circles va oferi utilizatorilor posibilitatea de a-si impartasi fotografiile, clipurile video si mesajele, numai cu “cele mai potrivite contacte sociale din viata lor, nu cu toate contactele din bulk”.

     Majoritatea oamenilor din industrie se asteptau ca serviciul sa fie anuntat in cadrul conferintei SXSW (South By Southwest), care se desfasoara in perioada 11-20 martie, insa reprezentantii Google au negat zvonul, insa nici nu au infirmat faptul ca Google Circles se afla in dezvoltare.
Intrebarea care se ridica acum este daca noua platforma sociala se va dovedi sau nu a fi un competitor important pentru Facebook.
     Google nu se afla la prima incercare pe piata retelelor sociale. Compania a mai incercat marea cu degetul si prin serviciul Buzz, integrat in Gmail, care s-a dovedit a fi un esec din cauza problemelor de confidentialitate.
Speram ca povestea sa nu se repete si cu noua platforma Google Circles.

0 comments:

Trimiteți un comentariu