BThemes

miercuri, 9 martie 2011

I am Legend[.3GP]

Posted by Unknown On 3/09/2011 12:34:00 a.m. No comments

     "Numele meu este Robert Neville. Sunt un supravieţuitor din New York City. Dacă mai e cineva acolo... oricine... Te rog. Nu eşti singur."

În ciuda faptului că Robert Neville (Will Smith) este un savant strălucit, nu poate să stăvilească virusul teribil, creat de om, care era imposibil de oprit sau de vindecat. În mod inexplicabil imun la virus, Neville este acum ultimul supravieţuitor din ceea ce a mai rămas din oraşul New York sau poate din întreaga lume. Timp de trei ani, Neville a trimis zilnic mesaje radio, încercând să găsească alţi supravieţuitori care s-ar mai putea găsi în lume. El însă nu este singur. Victimele molimei, mutanţii - cei infectaţi de virus - îi pândesc din umbră fiecare mişcare... aşteptând ca Neville să facă o greşală fatală. Fiind probabil singura şansa de supravieţuire a omenirii, Neville nu mai are decât o singură misiune: să găsească o cale de a inversa efectele virusului folosindu-şi propriul sânge, care este imun. Din păcate el ştie că este în inferioritate... şi că nu mai are mult timp.

Warner Bros. Pictures prezintă, în asociere cu Village Roadshow Pictures, producţia Weed Road/Overbrook Entertainment Production "I Am Legend" (Legenda vie), avându-l pe generic pe Will Smith, actor cu două nominalizări la Oscar ("The Pursuit of Happiness", "Ali"), pe Alice Braga şi pe Dash Mihok. Filmul este regizat de Francis Lawrence. Scenariul este scris de Mark Protosevich şi Akiva Goldsman, după romanul lui Richard Matheson şi scenariul din 1971, "The Omega Man", scris de John şi Joyce Corrington. Akiva Goldsman, James Lassiter, David Heyman şi Neal Moritz sunt producătorii filmului, Michael Tadross, Erwin Stoff, Dana Golberg şi Bruce Berman producătorii executivi, iar Tracy Torme co-producător.



Echipa de creaţie din culisele filmului îi include pe directorul de imagine Andrew Lesnie, scenograful Naomi Shohan, monteurul Wayne Wahrman, creatorul de costume Michael Kaplan şi compozitorul James Newton Howard.

Link download:
http://fbx.ro/tdhj8q18pjpb9uc6
sau:
http://www.damp.ro/fisiere/i-am-legend-3gp-0011-rar/243110/zicTGxWTYLbUAtuD
sau:
http://www.megaupload.com/?d=SN0XHUGT

0 comments:

Trimiteți un comentariu