BThemes

vineri, 25 martie 2011

Incendiu de vegetaţie lângă staţia de captare a apei din oraşul Azuga

Posted by Unknown On 3/25/2011 08:58:00 p.m. No comments

     Un incendiu puternic a izbucnit vineri după-amiază în zona staţiei de captare a apei din oraşul Azuga, zeci de pompieri şi voluntari acţionând timp de o oră şi jumătate pentru stingerea focului, care a cuprins vegetaţie uscată şi o plantaţie de conifere şi care risca să se extindă în pădure.

   Potrivit şefului Serviciului pentru Situaţii de Urgenţă din oraşul Azuga, Nicolae Mitru, un incendiu puternic a izbucnit, vineri după-amiază, în zona staţiei de captare a apei din Azuga, focul cuprinzând, pe o suprafaţă de aproximativ 3.000 de metri pătraţi, vegetaţie uscată şi o parte dintr-o plantaţie de conifere.
   Zeci de pompieri, jandarmi montani, angajaţi ai serviciilor pentru situaţii de urgenţă din Azuga şi Buşteni, ai ocolului silvic, dar şi voluntari au acţionat, timp de aproape o oră şi jumătate, pentru stingerea incendiului, care risca să se extindă şi să cuprindă o pădure.
   În urma primelor verificări, pompierii au stabilit drept cauză probabilă a incendiului focul deschis lăsat nesupravegheat.

0 comments:

Trimiteți un comentariu