BThemes

marți, 29 martie 2011

Preoţii din Ploieşti vor să-şi facă echipă de fotbal

Posted by Unknown On 3/29/2011 08:57:00 p.m. No comments

    Protoieria Ploieşti a lansat un proiect pentru înfiinţarea unei echipe de fotbal a preoţilor, iniţiativă prin care doreşte atragă atenţia asupra importanţei sportului, "în condiţiile în care în România nu mai există performanţă în acest domeniu".

   Protoiereul Ştefan Muşat a declarat luni corespondentului MEDIAFAX că Protoieria Ploieşti a lansat un proiect care vizează înfiinţarea unei echipe de fotbal din care să facă parte preoţi.
    Scopul acestui proiect nu este participarea la vreo competiţie, ci transmiterea unui mesaj care să atragă atenţia asupra importanţei sportului.
    "Încercăm să transmitem un mesaj, întrucât sportul la noi nu mai este la loc de cinste. Se poate vedea că nu mai avem performanţă sau performeri. Intenţia noastră este să arătăm că mişcarea este cea care creează echilibru între trup şi suflet. Vrem să arătăm oamenilor că omul, cu înţelepciunea pe care i-a dat-o Dumnezeu, trebuie să facă tot ceea ce e benefic, pentru a-şi găsi echilibrul. Vrem, prin acest proiect, să arătăm că şi noi suntem promotorii sportului. Prin post, rugăciune şi spovedanie se menţine sănătatea sufletească şi trupească, dar sănătatea trupească se menţine şi prin sport", a declarat protoiereul Ştefan Muşat.
   Potrivit acestuia, pentru echipa de fotbal nu s-a stabilit încă un număr de jucători.
Preoţii fotbalişti au primit, de la un sponsor, echipament sportiv, în culorile alb şi albastru.

0 comments:

Trimiteți un comentariu