BThemes

luni, 28 martie 2011

"Românii au talent": Ce numere i-au impresionat pe membrii juriului

Posted by Unknown On 3/28/2011 11:24:00 a.m. No comments

      Ediţia de vineri a emisiunii "Românii au talent" a fost urmărită de aproape 5 milioane şi jumătate de telespectatori, la nivelul întregii ţări, în minutul de maximă audienţă, 21.14, informează televiziunea.
 
   Pe publicul comercial din mediul urban cu vârste cuprinse între 18 şi 49 de ani, vârful de audienţă a fost înregistrat la ora 22.08, când ratingul Pro TV ajungea la 29,5 puncte, cota de piaţă fiind de 70,7%.
     Pentru mai multe detalii in legatura cu emisiunea Romanii au talent vizitati: www.roautalent.blogspot.com
    Audienţa medie înregistrată de emisiunea "Românii au talent" difuzată vineri, în intervalul 20.30 - 23.04, a fost pe publicul comercial din mediul urban cu vârste cuprinse între 18 şi 49 de ani de 22,9 puncte de rating si 57,5% cotă de piaţă, de aprope şapte ori mai mare decât audienţa medie înregistrată de Antena 1, care atingea 3,9 puncte de rating şi 9,9% cota de piaţă.
Şi la nivelul publicului din mediul urban diferenţa rămâne mare, cu Pro TV înregistrând 22,2 puncte de rating şi o cotă de piaţă de 46,7%, în timp ce Antena 1 obţinea doar 4 puncte de rating şi 8,4% cotă de piaţă.
    Cea de-a şasea şi ultimă ediţie înregistrată a emisiunii "Românii au talent" a adus în faţa telespectatorilor Pro TV un nou val de talente care mai de care mai diverse.
Cel care a deschis seara talentelor a fost Rareş Deac, un tânăr din Cluj care a reuşit să-i lase pe toţi mască cu dansul lui din stomac. Rareş este capabil de nişte mişcări incredibile, chiar după ce a băut un litru de apă în faţa publicului şi a juriului. Talentul său inedit i-a asigurat un loc în etapa următoare.
   Lenuţa Purja, în vârstă de 43 de ani, alături de mama ei, Teodora, au venit din Bistriţa Năsăud la "Românii au talent" pentru a duce mai departe tradiţia cântecului popular românesc, în special a doinei. Ele au interpretat o horă cu noduri, un stil de a cânta foarte vechi şi rar, deoarece necesită calităţi vocale deosebite, stil care face deja parte din patrimoniul UNESCO.
Ansamblul coral Transylvania Voces, un grup de 15 fete din Cluj, a reuşit să surprindă publicul şi juriul cântând atât cu vocea, cât şi la sticle. Spre deliciul publicului şi al membrilor juriului, fetele şi-au ales o melodie foarte inspirată numită "Măciuca lui Mihai".
   AcroMystic, un duo format din doi tineri din Bucuresti, i-a ameţit pe Andra, Andi Moisescu şi Mihai Petre cu mişcările lor incredibile. Cei doi dansează împreună de mai bine de zece ani, au lucrat şi pentru circ, iar de patru ani formează un cuplu şi în viaţa reală.
   Stancu Cristian Lorenzo a avut, vineri seară, un moment magic. Numărul lui de iluzionism i-a dat gata pe membrii juriului. "Trebuie să recunosc că azi m-ai cucerit", a declarat Andi Moisescu la finalul prestaţiei lui. Cristian a putut să transforme un porumbel pictat într-unul real, pe un altul l-a scos dintr-un pumn de şervetele, iar aceste trucuri i-au adus trei de "Da" din partea juriului.
    Natalia Duminica, alături de mama sa, Aliona, au făcut senzaţie vineri seară pe scena de la "Românii au talent" cu un belly dance. Natalia are 20 de ani şi este născută în Republica Moldova. Dansează de când avea 2 ani şi jumătate, pentru că aşa o vedea mereu pe mama sa făcând, a început să o copieze, dar pe măsură ce a crescut a luat dansul tot mai în serios.

    Hohote de râs a stârnit vineri seară şi Cosofret Marius Mihai, un tânar de 19 ani care are mare talent în a imita. Acesta visează ca cineva să-l remarce la un moment dat şi să devină membru al unei trupe. Mihai a încercat să dea la Facultatea de Teatru din Iaşi, dar a fost respins din cauza defectului său de vorbire, fiind bâlbâit.
    Una din marile revelaţii ale serii a fost Udrea Claudiu. Acesta şi-a descoperit talentul de a cânta la nunta unui prieten, când a început să interpreteze o melodie. În momentul de faţă lucrează ca agent de pază, dar nu trece o clipă să nu se gândească la muzică. "La noi în oraş au fost tot felul de concerte, iar la unul dintre ele am fost pe scenă, în postura de agent de pază, dar m-am gândit mereu cum e să fii în faţa publicului. Pot spune deja că visul meu s-a îndeplinit la «Românii au talent»", a spus acesta.
    La finalul celei de-a şasea ediţii, telespectatorii au aflat şi care sunt cei 12 semifinalişti pe care îi vor vedea vineri, 1 aprilie, în prima ediţie live a emisiunii: Bernadette Szep şi căţeluşa Vanda, Camarascu Mihail Alexandru, Rareş Deac, Florin Harsan, Narcis Iustin Ianău, Marius Ioniţă, Reca Lazin şi Ştefan Manduc, Viorica şi Emil Luca, Virgil şi Paul Păunescu, Ana Maria Sandu, Titanii Funky Fresh, Trupa Ballance.

0 comments:

Trimiteți un comentariu