BThemes

miercuri, 9 martie 2011

Tron: Legacy[.3GP]

Posted by Unknown On 3/09/2011 01:14:00 a.m. No comments

   O aventura 3D high-tech care se desfasoara pe fundalul unei lumi virtuale. Prin tehnologia avansata, intriga si efectele vizuale unice, pelicula nu poate fi asemanata cu nimic din ceea ce s-a vazut pana acum pe marele ecran.

Sam Flynn (Garrett Hedlund), un tanar rebel de 27 de ani, este obsedat de misterioasa disparitie a tatalui sau, Kevin Flynn (interpretat de castigatorul premiilor Oscar si Globul de Aur, Jeff Bridges) cunoscut odinioara drept un geniu creator de jocuri video. "TRON: Mostenirea" reprezinta o provocare pentru binecunoscutul actor Jeff Bridges deoarece interpreteaza in film un rol dublu: Kevin Flynn, tatal disparut acum 20 de ani si alter-ego-ul sau, mai tanarul Clu, personajul negativ.

Sam incepe sa investigheze un semnal ciudat provenit de la vechea sala de jocuri a tatalui sau, semnal care nu poate proveni decat de la acesta din urma. Astfel, tanarul Flynn ajunge si el captiv in lumea virtuala in care tatal sau a stat inchis timp de 20 de ani.

Cu ajutorul unei razboinice neinfricate din aceasta lume, Quorra (Olivia Wilde), tatal si fiul se reunesc si incep o calatorie plina de pericole spre lumea reala prin acest uimitor cyber-univers. Lumea digitala creata de Kevin a evoluat de la sine, creand masini, arme, peisaje si personaje negative care vor face tot posibilul pentru a impiedica evadarea celor doua personaje. Quorra devine confidenta lui Kevin Flynn si il ajuta sa supravietuiasca in exil. El ii dezvaluie misterul lumii din afara programului si Quorra ajunge sa isi doreasca sa experimenteze ceea ce se afla dincolo de singura lume pe care o cunoaste.



Link download:
http://fbx.ro/etk11wwfvguwjkgn
sau:
http://www.megaupload.com/?d=DA2Q5JDO
sau:
http://www.damp.ro/fisiere/tron-legacy-3gp-0012-rar/243121/e2phRUhyArfgA6HS

0 comments:

Trimiteți un comentariu