BThemes

luni, 14 martie 2011

Vânzările iPad 2 s-au apropiat de un milion de unităţi în weekendul de debut

Posted by Unknown On 3/14/2011 06:52:00 p.m. No comments

    Vânzările iPad 2 s-au apropiat de un milion de unităţi în primul weekend de la lansarea de vineri, 11 martie, potrivit analiştilor, un debut mult mai impresionant decât cel al primei versiuni a tabletei Apple, scoasă pe piaţă în aprilie 2010.
   
"Nu am fi surprinşi dacă aflăm că Apple a vândut aproape un milion de iPad 2-uri în weekendul de debut", a declarat un analist al Wedbush Securities.
   Primul iPad a depăşit pragul de un milion de unităţi la 28 de zile de la lansare şi s-a vândut în "doar" 300.000 de exemplare în primul weekend.
   Retailerul american Best Buy a anunţat vineri că unele magazine au epuizat stocul de iPad 2 şi accesoriile sale în mai puţin de zece minute.
   Global Equities Research estimează că Apple a vândut în primul weekend de la lansarea iPad 2 de trei ori mai multe unităţi decât la debutul primei versiuni a tabletei.
   iPad2 a fost lansat vineri în Statele Unite şi urmează să sosească pe 25 martie în alte 26 de ţări. România nu este programată pentru prima etapă a lansării internaţionale.
   Tableta se regăseşte însă în oferta unui cunoscut retailer online, cu un preţ începând de la 2.499 de lei, pentru varianta de bază, cu menţiunea "disponibil în 17 zile". Astfel, cel mai optimist termen pentru apariţia iPad 2 la importatorii din România ar fi 1 aprilie. Cea mai scumpă versiune apare la un preţ de 4.099 lei.

0 comments:

Trimiteți un comentariu