BThemes

marți, 29 martie 2011

Yahoo va dezvolta cel puţin două produse noi pentru România în acest an

Posted by Unknown On 3/29/2011 08:37:00 p.m. No comments

     Yahoo! intenţionează să dezvolte cel puţin două produse noi pentru piaţa românească până la sfârşitul anului, a declarat, luni, agenţiei MEDIAFAX, Raluca Hotăran, country content manager Yahoo! pentru Români de la începutul anului.

    "Am lansat la începutul acestei luni ro.yahoo.com, o versiunea «light» a portalului yahoo.com, similară cu cele lansate în Polonia, Turcia, Rusia şi Grecia. În prezent, cuprinde conţinut orientat pe mai multe zone de interes, respectiv Ştiri, Finanţe, Lifestyle, Sport,Tech (Gadgets), Meteo. La acestea se adaugă noua versiune localizată de webmail social Yahoo! Mail Beta. Am păstrat, de asemenea, ţinând cont de preferintele utilizatorului local, alte produse Yahoo! nelocalizate precum Messenger, Games şi Groups. Intenţionăm, până la finele anului, să dezvoltăm cel puţin două produse noi Yahoo! locale", a spus Hotăran.
   Raluca Hotăran a fost numită în funcţia de country content manager pentru Yahoo! România la începutul lunii ianuarie. Anterior, ea a ocupat mai multe funcţii în reprezentanţa locală a producătorului american de software Microsoft.
    "În România există o resursă alocată cu titlul de «Country Content Manager» care gestionează portalul Yahoo! România la nivel de conţinut şi produse locale. Momentan nu sunt în plan şi alte poziţii în România", a declarat, luni, agenţiei MEDIAFAX, Raluca Hotăran.
   La sfârşitul anului trecut, serviciile furnizate de Yahoo! erau folosite în România de 8,2 milioane de persoane, circa 80% din totalul celor cu acces la Internet.

0 comments:

Trimiteți un comentariu