BThemes

vineri, 25 martie 2011

Yogi Bear[.3GP]

Posted by Unknown On 3/25/2011 09:23:00 p.m. No comments

     Yogi, cel mai îndrăgit hoţ de coşuri de picnic din Parcul Jellystone, vine pe marile ecrane cu noi aventuri, de această dată în 3D. Alături de prietenul său cel mai bun, Boo Boo (voce: Justin Timberlake), Yogi (voce: Dan Aykroyd) pune la cale cele mai inventive strategii pentru a fura coşurile cu mâncare aduse de turiştii veniţi la picnic. “Mai isteţ decât urşii de rând”, cum îi place lui să spună, Yogi este permanent cu un pas înaintea pădurarului Smith (Tom Cavanagh) şi îi dă acestuia mari bătăi de cap.

   Năstruşnicul Yogi nu va mai fi însă cea mai mare problemă a Parcului Jellystone, din momentul în care primarul Brown (Andrew Daly) se hotărăşte să vândă rezervaţia pentru a acoperi pierderile bugetului local. Cum Brown nu se va da în lături de la nimic pentru a-şi duce planul la bun sfârşit, Yogi şi Boo Boo se aliază cu pădurarul Smith şi Rachel (Anna Faris), noua lor prietenă, încercând să salveze parcul, singurul cămin pe care l-au avut vreodată.


    Bazat pe celebrele personaje de desene animate create de Hanna-Barbera, filmul Ursul Yogi combină tehnica live-action cu animaţia şi tehnologia 3D de ultimă generaţie. Din 14 ianuarie, povestea lui Yogi şi a lui Boo Boo prinde viaţă în Ursul Yogi, o aventură 3D plină de umor şi acţiune care va încânta publicul de toate vârstele. Un film produs de Warner Bros. Pictures şi distribuit în România de MediaPro Distribution.

Link download:
http://fbx.ro/gl7ki9t8m1dkzxuz
sau:
http://www.damp.ro/fisiere/yogi-bear-2010-3gp-0030-rar/244923/r5tGDWJqOy5BndaP
sau:
http://www.megaupload.com/?d=88TTC5LE

0 comments:

Trimiteți un comentariu