BThemes

luni, 28 martie 2011

Căţeluş fătat de o oaie în China. Minune a naturii sau farsă?

Posted by Dominiq Bitza On 3/28/2011 11:30:00 a.m. No comments

     Deşi veterinarii spun că aşa ceva este imposibil, un fermier chinez susţine că una dintre oile sale a dat naştere unui căţeluş. Puiul are lâna ca de miel, dar botul, nasul, ochii, labele şi coada îl fac să arate ca un câine, potrivit Daily Mail.

    Mii de oameni au venit în pelerinaj la ferma chinezului Liu, din provincia Shaanxi, pentru a vedea cu ochii lor minunea.
    Liu a povestit cum a găsit puiul, la scurt timp după ce a fost fătat, la ferma sa. "M-am dus la turma de oi şi am văzut una dintre oi lingându-şi mielul abia născut. Puiul avea blăniţa încă umedă. Când m-am apropiat pentru a verifica mielul, am fost şocat pentru că micul animal părea o încrucişare între oaie şi câine", a spus fermierul.

    Fermierul Liu a mai declarat că se ocupă de creşterea oilor de peste 20 de ani, dar nu a văzut niciodată o asemenea creatură.
Cu toate acestea, Yue Guozhang, cercetator la Xi'an City Zootehnie Technology Centre, a declarat că oile şi câinii fac parte din specii total diferite şi că nu este posibilă încrucişarea lor. "Nu este posibil ca o oaie să rămână gerstantă cu un pui de câine. Mai mult ca probabil că este doar un miel anormal", a declarat Yue Guozhang.

0 comments:

Trimiteți un comentariu