BThemes

luni, 7 martie 2011

Cop Out[.3GP]

Posted by Dominiq Bitza On 3/07/2011 04:40:00 p.m. No comments

    În regia lui Kevin Smith, filmul “Poliţai în misiune” ne prezintă doi vechi colegi de echipă de la NYPD, care se află pe urmele unui baseball-card extrem de valoros, trezindu-se în competiţie cu un adversar fără scrupule, un gangster obsedat de obiecte de colecţie. 
Dar înainte de a recupera mult râvnitul card, reprezentându-l pe mijlocaşul de baseball Andy Pafko în meciul din 1952, ei trebuie să o salveze pe o frumoasă mexicană, care deţine cheia către nişte milioane bune de dolari aflaţi în conturile unei bănci off-shore—şi care devine, din cauza lor, martora unei crime notorii.
Detectiv cu experienţă, Jimmy Monroe (Bruce Willis), are nevoie să încaseze banii pentru vestitul card Pafko ’52  pentru a plăti nunta fiicei sale, dar conform legilor lui Murphy…cartela îi este subtilizată, înainte de a o putea valorifica.  Paul Hodges (Tracy Morgan) este “partenerul de echipă” al lui Jimmy, dar el este aşa de frământat de infidelitatea soţiei sale, încât nu se poate concentra asupra cazului pe care-l au de rezolvat. 
Jimmy şi Paul s-au băgat în bucluc şi nu mai au nimic de pierdut, aşa încât ei vor încălca toate regulile meseriei - inclusiv apelând la ajutorul  hoţului profesionist Dave (Seann William Scott), care-l calcă pe nervi pe Paul tot timpul cât cei doi poliţişti se luptă să rezolve cazul.Warner Bros. Pictures prezintă o producţie Marc Platt, “Poliţai în misiune,” în regia lui Kevin Smith, după un scenariu de Robb Cullen & Mark Cullen, avându-I pe generic pe Bruce Willis, Tracy Morgan, Adam Brody, Kevin Pollak, Guillermo Diaz, Ana de la Reguera şi Seann William Scott.  Filmul este produs de Marc Platt, Polly Johnsen şi Michael Tadross.  Adam Siegel, Robb Cullen şi Mark Cullen sunt producătorii executivi.
Echipa de creaţie îi include pe directorul de imagine David Klein, scenograful Michael Shaw, designerul de costume Juliet Polcsa şi muzicianul, nominalizat la premiul Academiei, Harold Faltermeyer.  Conform tradiţiei, Smith realizează singur montajul propriului său film.
“Poliţai în misiune” va fi distribuit internaţional de către Warner Bros. Pictures, o companie a Warner Bros. Entertainment.
in urma unei urmariri acesti doi politisti strica o luna de stat sub acoperire intr-un cartier de mafioti mexicani. In urma acestei indiscipline ei sunt suspendati. Acestia se duc impreuna  la un magazin de consignatie pentru  a vinde un cartonas de colectie si a face rost de bani pentru nunta fiicei lu Jimmy.I n magazin intra doar Jimmy, iar Paul ramane afara si vorbeste la telefon. In magazin intra doi mascati care ii electrocuteaza pe Jimmy si pe vanzator, si fura ce apuca impreuna cu cartonasul valoros.

Link download:
http://www.damp.ro/fisiere/0003-cop-out-rar/242950/Zgnk20W6Jf0OszvG
sau:
http://fbx.ro/1q4pst9f3bt80bx4

0 comments:

Trimiteți un comentariu