BThemes

marți, 15 martie 2011

Eminem este cea mai populară vedetă pe Facebook

Posted by Unknown On 3/15/2011 09:15:00 p.m. No comments

    Rapperul american Eminem a devenit, luni, cea mai populară vedetă pe Facebook, "furându-i" astfel coroana "regelui muzicii pop" Michael Jackson, informează contactmusic.com..


    Rapperul o depăşise pe Facebook şi pe Lady Gaga, în luna februarie, profilul său primind pe atunci aproape 29 de milioane de "Like" din partea fanilor din lumea întreagă.

Potrivit site-ului FameCount.com, doar Michael Jackson avea mai mulţi admiratori, însă acest lucru a fost valabil până luni.
   Eminem a depăşit pragul celor 30 de milioane de admiratori, luni, depăşindu-l cu puţin pe Michael Jackson, care ocupă poziţia a doua în acest clasament, cu 29,8 milioane de admiratori.
  Popularitatea de care se bucură Eminem pe reţeaua de socializare Facebook nu se regăseşte însă pe platforma de microblogging Twitter, unde Lady Gaga ocupă prima poziţie în clasamentul celor mai admiraţi artişti, contul ei fiind urmărit de 8,7 milioane de utilizatori.
   În februarie, Eminem a ajuns la 1 miliard de vizualizări pe YouTube, devenind al treilea artist cu această performanţă. Lady Gaga are cu 190 de milioane de vizualizări mai mult, iar Justin Bieber, cu 340 de milioane de accesări mai mult.
    Eminem a lansat, de-a lungul carierei sale, şase albume, care s-au vândut în 60 de milioane de exemplare în toată lumea. După ce şi-a făcut debutul, în 2002, în calitate de actor cu rolul din "8 Mile", pentru care a fost lăudat de criticii de specialitate, Eminem a preferat să se concentreze asupra carierei sale de muzician. Cel mai recent album al său, intitulat "Recovery", a fost discul cu cele mai mari vânzări din Statele Unite în anul 2010.

0 comments:

Trimiteți un comentariu